Bekijk de modellen

Niet zomaar een spa, maar een manier van leven!

artesianspanew

 

Artesian Elite Spas

Zoek overal, maar nergens zal u een beter presterende en meer therapeutisch buiten massagebad vinden! Artesians Elite spas zijn inderdaad enorm mooi. Maar onze Platinum Elite spa's zijn veel meer dan enkel het esthetische. Achter de mooie ombouw en onder sierlijke lijnen van de kuip vindt u de meest krachtige en geavanceerde systemen die ooit zijn gebruikt om de waterverplaatsing te controleren en te besturen. En dan zijn onze spas ook nog de meest energie-zuinige! Het is dit water controle systeem wat de Artesian spa zo uniek maakt. De Artesian Elite Spas verplaatst meer water door meer jets met meer kracht en minder weerstand dan eender elke andere spa op de markt. Ons gepatenteerd Helix jets systeem produceert een krachtige en pulserende massage waardoor u een ontspannende en luxe massage zal bekomen. Iedere plaats heeft zijn eigen energiezuinige pomp en zijn eigen bediening, waarbij je de kracht naar eigen wensen kan regelen per zit of ligplaats! Beter gezegd, u zal nergens een beter presterende en therapeutische spa vinden dan de Artesian Elite Spas bij Exellence dealer Van Baelen bvba te Helchteren. Wist u dat deze spa perfect werkt op 230 volt? 

Wat de één luxe vindt, kan voor een ander juist onder de maat zijn. Maar er is ook het soort luxe dat zo geraffineerd is, zo mooi en zo indrukwekkend, zo krachtig, dat iedereen het herkent.

De massagebaden van de Artesian Elite Spas lijn van Artesian zijn een typisch voorbeeld van dat soort luxe. Elk kenmerk van deze massagebaden is ontworpen om de gebruiker te laten genieten van de ultieme, unieke therapeutische ervaring.

Kort maar krachtig: geen enkel massagebad op de markt kan de concurrentie aan met onze Artesian Elite Spas die: Luxe, Comfort, Kracht, Kwaliteit, Innovatie, Exclusief ontwerp, leider in Hydro-massage, meest Energie-zuinig, eigenschappen en schoonheid van een Artesian Elite Spas massagebad.
 


> Bekijk de modellen

islandspas

 

Island Spas & Island Elite Spas

Ervaar de exotische betovering van een Island Spa, dag in dag uit, met zo een comfort en luxe.

Waarom op zoek gaan naar ontspanning aan de andere kant van de wereld als u dagelijks de rompslomp kunt ontvluchten? Rustig en ontspannen, samen met anderen, speels en spannend, u kunt nu de deur uitgaan en uw eigen “Island” betreden, gebouwd om aan uw wensen en behoeftes tegemoet te komen aansluitend aan uw eigen budget. Island Spas biedt u een Ultieme massage, de hoogste energie-efficiëntie en beste waterzuivering.

Er bestaat geen massagebad dat zoveel mogelijkheden en opties biedt om aan uw wensen te voldoen. Geniet van het fantastische geluid van de ingebouwde stereo, of bewonder de diverse kleuren van LED therapieverlichting en de glanzende roestvrijstalen accenten van de Helix Jets. Of u nu op zoek bent naar een fantastische hydrotherapie massage in de met 75 jets uitgeruste Islandspa, of wilt genieten van een rustige massage in de met 33 jets uitgeruste Santa Cruz, het is en blijft uw eigen Islandspa. De Island spa reeks is uniek, gemaakt om aan uw verlangens te voldoen en toch een weg te vinden in het door u vooropgesteld budget. Wij verbinden ons ertoe om u de best presterende, de meest energie-zuinige, de best uitziende en de beste "waar voor uw geld" spas te leveren die op de markt beschikbaar zijn. Elke "Island" kan een uniek eigen gepersonaliseerd ontspanningsoord worden en heeft enkel een voeding van 23O Volt nodig. 
Deze bubbelbaden zijn verkrijgbaar bij Van Baelen bvba in de standaardversie of de versie die u zelf samenstelt!


> Bekijk de modellen

southseas

 

South Seas Spas

 

Dat luxe en kwaliteitsvolle spa ook heel betaalbaar kan zijn, bewijst deze serie South Seas Spas.

Deze prijsvriendelijke spas zijn standaard volledig uitgerust zoals u van Artesian Spas mag verwachten. 

South Seas Spa's zijn gebouwd volgens dezelfde strenge eisen, wereldklasse en de hoge topkwaliteit waarvoor Artesian Spas wereldwijd bekend staat. Deze spas worden gekozen en gekocht door de kritische koper vanwege het esthetische, de hoge kwaliteit en efficiency en de zeer aantrekkelijke prijs voor een kwaliteitsvolle Amerikaanse spa, werkend op een 220V huishoudelijk stopkontakt. 

Met South Seas Spas heeft u een klasse apart, ze zijn ontworpen met een ideale combinatie van innovatieve techniek, bieden goed comfort, mooi design, zijn betrouwbaar, hebben aanpasbare massagekracht, keuze uit vele modellen en mogelijkheden. Kortom excellente waarde voor uw geld. 


> Bekijk de modellen

garden

 

Garden Spas

 

Garden spas zijn door Artesian spas ontworpen voor de klanten wie een degelijke Amerikaanse spa wensen met hoge efficiëntie, degelijke kwaliteit & mooi design, maar een beperkte ruimte hebben.

De meeste merken van bubbelbaden hebben wel één van die kenmerken, maar alle 3 en made in the U.S.A. voor nog geen 5000 euro? Gardenspas massagebaden zijn speciaal ontworpen voor gebruik in kleinere ruimten, of het nu binnen is of buiten. Ook ideaal voor klanten die graag alleen of met zijn tweeën willen genieten van de goede ontspannen massage. De Gardenspas jacuzzi's werken op  220 volt  16A. en zijn plug & play!

Te bezichtigen bij de Artesianspas Exellence dealer Van Baelen bvba.> Bekijk de modellen

tidalfit

 

Tidalfit Zwemspas

 

Waarom zou je genoegen nemen met alleen zwemmen, je spieren onder water trainen, als je ook kunt genieten van een ontspannende hydro-massage. Met de Tidalfit zwemspa en trainingspa van Artesian kan het allemaal.

De swimspa Tidalfit is gefabriceerd volgens dezelfde wereldklasse en kwaliteitsnormen waarvoor Artesianspas bekend is in de spa industrie. Ontworpen met de ideale combinatie van innovatieve techniek en vakmanschap, en uniek op het gebied van hydrotherapie. Door gebruik te maken van energiezuinige krachtige pompen en juist opgestelde regelbare tegenstromen wordt de ultieme kracht ervaren zodra men gebruik maakt van de Tidalfit.Wij adviseren u graag en indien gewenst kunt u een frisse duik nemen in een opgestelde swimspa van Tidalfit.

Zwemmen tegen de krachtige tegenstromen van de Twin pompen in, welke maar liefst 1542 liter water per minuut verplaatsen. Daarna een goede krachttraining met de banden of roeiriemen? En heerlijk nagenieten van het 18 of 28 delig jet massagesysteem dat zijn werk voortreffelijk doet!

Ervaar het beste in uw eigen achtertuin met één van onze Swimspas van Tidalfit.
 

> Bekijk de modellen

awards