Gepatenteerde Helix jets

Onze nieuwe H2O PowerFlow-jets en onze gepatenteerde Helix-jets bieden u een opmerkelijke unieke hydro therapeutische massage.

Hydrotherapie houdt het gebruik van water in om pijn te verlichten en uw gezondheid te stimuleren.  Elk lichaam is anders, daarom bieden wij een breed scala aan massage jets. Trakteer uzelf op de ultieme voetmassage met onze zeer therapeutische Footblaster-jets. Voel de spanning in je nek en schouders wegsmelten terwijl je geniet van de nekjets. En voor een krachtigere massage, ervaar onze Helix & Hydro Extreme Jets. 

Footblasters

footblasters

Trakteer uzelf op de ultieme voetmassage met de zeer therapeutische Footblaster Jets. 

Dit innovatieve ontwerp is voorzien van één of meerdere krachtige voeten jets die verkrampte spieren verlichten en ervoor zorgen dat de voeten zich zalig ontspannen.
Het wegsmelten van spanning en pijn in een kwestie van minuten.

Een rustgevend moment genieten van de Footblasters en u bent het ermee eens dat het superieur is aan alle andere voetmassage's.

Deze Footblasters zitten in iedere Artesian Platinum Elite Spa en zijn in optie verkrijgbaar bij Island Spas.

In kleinere versie zijn ze standaard ingebouwd bij Island Spas en South Seas Spas.

Hals Jets

neck

Trakteer uzelf op de ultieme nek en schouder massage met deze revolutionaire jets. 

Dit innovatieve ontwerp is voorzien van vier krachtige jets die beklemming verlichten en de spieren ontspannen, spanning en pijn smelt weg in enkele minuten.

Geniet van deze hals Jets, gun uzelf rust en ontspanning en u het ermee eens dat het superieur is aan alle andere schouder of nek massage's.

U vindt deze in ieder Platinum Elite, Island en met 2 jets in de South Seas.

H20 Powerflow Jets

Jetstoprender1compressed


Exclusief voor de Artesian Elite -lijn van Artesian Spas.

Onze technologische vooruitgang heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe soort massagejets, de satijnen roestvrij stalen H2O POWERFLOW JETS.  H20 PowerFlow Direct jets zijn " handjets " aan de onderkant van elke stoel en zijn ontworpen om elke gebruiker de flow in elke gewenste richting te regelen en aan te passen.  

De H20 PowerFlow Mini Roto zijn ontworpen om spanningen in de rug en benen vrij te maken - vaak 2 lastige gebieden. De H20 PowerFlow Mini Massage jets verdeelt de massagestraal door meerdere openingen, speciaal ontworpen om de overwerkte spieren in de nek los te weken. 
 De H20 PowerFlow Footblaster jets masseren uw voeten, zodat ze verfrist en vernieuwd voelen. 
Het "oogbol" -ontwerp van onze H20 PowerFlow Hydro Extreme jets geeft maximale controle en een gerichte, ontspannen ervaring voor het middelste deel van uw rug. 

awards