Bedek uw spa

standard

Deluxe Safety Cover


De Deluxe Safety Cover, het standaard meegeleverde deksel van een jacuzzi , de Deluxe Safety spa afdekkap is een 2-delige isolatieplaat van 10 cm dik, die schuin afloopt naar beide zijden tot +-6,5 cm zodat het regenwater niet op de jacuzzi afdekkap blijft staan. Hij wordt voorzien van een waterdichte folie als bescherming tegen indringing van vocht. En in het midden wordt een verzinkt stalen profiel ingewerkt die als extra ondersteuning dient. Hierdoor blijft uw jacuzzi – spa cover of afdekkap in optimale conditie en biedt zo vele jaren bescherming tegen sneeuw, vallende bladeren,… en zorgt voor een aanzienlijke energie besparing. Voor afwerking van de jacuzzi – spa cover word een passende skai kunststof leren hoes gebruikt. De jacuzzi covers worden standaard voorzien van handvatten, welke het verplaatsen of openklappen van de jacuzzi cover eenvoudig maakt.
De spa – jacuzzi cover is voorzien van een veiligheidssluiting die eenvoudig op de jacuzzi cover is te monteren. Met behulp van een kunststof sleutel kunt u de jacuzzi of zwem spa veilig afsluiten. Kinderen of buren kunnen hierdoor zonder begeleiding of toelating de jacuzzi niet betreden.
 

Ventilatie en verluchten van je Artesian Spas afdekhoes
De jacuzzi cover is aan de binnenzijde van de skai leren hoes gestoffeerd met een kunststof ventilerend inzetstuk. Het is ook raadzaam om regelmatig de jacuzzi cover te ventileren bij mooi weer. U klapt de jacuzzi cover open op een zijde en maakt de ritssluiting open zodat het binnenwerk van de jacuzzi cover zichtbaar wordt. Laat de jacuzzi cover een dagje luchten en sluit de rits voordat u de cover weer in geheel op de jacuzzi legt.
 

Lift systemen geplaatst door je Artesian Spas dealer
Om uw jacuzzi – spa cover afdekkap makkelijk te openen hebben we diverse aluminium liftsystemen en spa accecoires ‘ Leisure Concepts ’ uit voorraad leverbaar. Met slechts een lichte inspanning verwijdert u de jacuzzi cover en klapt deze langs de jacuzzi, terwijl hij ondersteunt wordt door het liftsysteem en zo de grond niet raakt. Door onze rechtstreekse aankoop bij de Europese distribiteur bieden wij deze jacuzzi –spa covers en liftsystemen aan tegen de beste prijs.

Cover kleuren standaard

coverColors1

accessoriesmorbern1

Morbern Covers - exclusief voor Platinum.


Deze prachtige geweven en duurzame EXCLUSIEVE Mobern covers van +-13 cm aflopend naar 7,5 cm worden meegeleverd bij onze Artesian Spas Platinum Elite en houden de warmte vast binnenin je spa en leveren zo weer een extra energiebesparing op. De opbouw is vergelijkbaar met de Deluxe Safety Cover, maar nog energiezuiniger en een meer luxe uitstraling !!!

Cover kleuren Morbern

morberncoverswatches

proguard

ProGuard Cover upgrade

De ProGuard Cover voegt isolatie waarde toe aan de spa in een gebied van extreme sneeuw en koude. De ProGuard™ uitvoering is ten opzichte van de Deluxe Safety Cover voorzien van een extra dik binnenwerk van maar liefst +-16 cm aflopend naar 10 cm voor een nog hogere energiebesparing. Aangezien wij als Exellence Artesian Spa dealer geloven in de beste kwaliteit en service kan u deze jacuzzi cover bij alle Artesian & Island Class modellen bekomen mits een kleine meerprijs. De ProGuard™ afdekkap is ook veel sterker door extra ingewerkte verstevigingen, verstevigde handgrepen, en gaat hierdoor veel langer mee. Een jacuzzi cover – afdekkap die goed wordt onderhouden heeft een levensduur van circa 7 a 10 jaar.

awards